Milagro Coffee Kopi Patawali : Minuman Kesihatan Pilihan Ramai

Milagro Coffee Kopi Patawali : Minuman Kesihatan Pilihan . Perkongsian dari http://www.myafarisha.com/2017/02/milagro-coffee-kopi-patawali-minuman-kesihatan-pilihan-ramai.html Ramai Mungkin ramai yang pernah mendengar mengenai herba Patawali atau lebih dikenali sebagai Seruntun ini. Namun, masih ramai yang tidak tahu mengenai khasiat dan kebaikan yang ada pada herba ini. Tidak perlu khuatir. Milagro Coffee yang diperkaya dengan khasiat dari herba Patawali kini sudah ada di pasaran. Milagro Coffee Kopi Patawali ini bukan sekadar minuman, malah sebagai penawar penyakit darah tinggi dan kencing manis yang berkesan.

Milagro Coffee Kopi Patawali : Minuman Kesihatan Pilihan

Milagro Coffee Kopi Patawali : Minuman Kesihatan Pilihan .
Milagro Coffee Kopi Patawali : Minuman Kesihatan Pilihan .

Milagro Coffee Kopi Patawali ini telah dirumus khas dengan menggabungkan khasiat herba Patawali dengan rasa enak Arabian Coffee yang sememangnya mempesona, menjadikan rasanya lebih kaw dan berkhasiat, bersesuaian dengan taglinenya ‘Mmm… Sedap Ekk…’.

KEBAIKAN Milagro Coffee Kopi Patawali : Minuman Kesihatan Pilihan

Kajian mengenai khasiat yang terdapat di dalam herba Patawali ini telah dijalankan di Fakulti Sains Kesihatan di UiTM Puncak Alam. Kebaikan ini telah diguna pakai dalam menghasilkan Milagro Coffee Kopi Patawali yang membantu merawat penyakit dan memberi kelebihan seperti yang disenaraikan ini:
⥤ mengandungi anti-oksidan
⥤ memulihkan tenaga
⥤ merendahkan kadar kandungan gula yang tinggi
⥤ melegakan demam malaria
⥤ meredakan keradangan
⥤ mengawal tekanan darah tinggi
Bagi yang menghidap sakit jantung, kanser ataupun wanita mengandung, anda bolehmengambil minuman ini kerana ianya tidak mengandungi kafein. Malah, ianya sangat baik kerana membantu mengawal kandungan gula.

Agen dan Stokist Milagro Coffee diperlukan

Milagro Coffee boleh didapatkan dengan harga RM 55 sekotak (20 sachets) dengan tambahan RM 8 (cas penghantaran dalam semenanjung) ataupun RM 60 dengan tambahan RM10 untuk penghantaran ke Sabah/Sarawak.
Untuk mendapatkan kopi berkhasiat ini atau mungkin anda mahu menjadi agen atau stokis Milagro Coffee, anda boleh hubungi saya di talian whatsapp/sms 0123702676
Maklumat lanjut tentang Milagro Coffee:
Alamat HQ: No 6 Space U8 Persiaran Pasak Bumi Tamam Bukit Jelutong, Seksyen U8, Shah Alam 40150

About aqidaqila

Perniagaan ini diasaskan oleh Puan Salmah Binti Hayan. Beliau memulakan perniagaan ini secara kecil - kecilan sejak tujuh tahun lalu semasa masih bekerja. Memandangkan hasil jualan yang diperolehi sangat menggalakkan pada waktu itu, beliau tekad mengambil keputusan mengusahakan perniagaan ini secara serius dan sepenuh masa.

View all posts by aqidaqila →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *