Milagro Coffee berkongsi “Mmm… Sedap Ekk…”

Di Malaysia, Milagro Coffee Kopi Patawali adalah lebih daripada sekadar minuman. Milagro Coffee Kopi Patawali mewujudkan dan melengkapkan keadaan sosial sama ada ia adalah mesyuarat rakan-rakan, keluarga pertemuan atau pelantikan korporat.

Pada masa yang sama, Milagro Coffee Kopi Patawali ini adalah minuman yang diluar jangkaan fahaman dan budaya. Tidak kira perbezaan pasukan bola sepak kegemaran, pendapat politik atau kepercayaan agama, setiap rakyat Malaysia pasti mencari titik persamaan apabila mereka datang berkumpul dan menikmati secawan kopi Milagro Coffee Kopi Patawali.

Sebagai gambaran faktor penyatuan kopi dan ekstrak patawali, Milagro Coffee Kopi Patawali dengan slogan “Mmm… Sedap Ekk” diperkenalkan untuk merangkumi intipati ini.

Frasa ini merupakan wujudnya rasa perkongsian perasaan yang luar biasa,Ummah! Dengan membawa orang tersayang bersama-sama menikmati Milagro Coffee Kopi Patawali dan mencetuskan kegembiraan. Ia juga adalah komitmen untuk menyediakan ruang untuk berfikiran seperti rakyat Malaysia yang bertemu dan berkumpul. Lagipun, perkara-perkara yang baik dalam kehidupan sentiasa lebih bermakna apabila dikongsi dengan orang-orang yang tersayang. Berkongsi “Mmm… Sedap Ekk” merupakan satu janji untuk mewujudkan perasaan istimewa.