Anda Selalu Keletihan, Sakit Badan, lenguh, kejang, Sakit Gigi?


Assalamualaikum, Anda biasa ada masalah keletihan, sakit-sakit badan, lenguh-lenguh, kejang, sakit gigi dan seangkatan dengannya? Haa…berita baik untuk anda, sekarang ni dah ada penyelesaiannya.

Saya nak kongsikan produk Milagro Coffee yang terlaris di pasaran.

Kalau anda jenis yang tak gemar minum susu, saya pun sama. Saya boleh minum susu perisa coklat dan strawberry, tapi sangatlah tak baik untuk kesihatan sebab terlalu manis.

Sejak saya pregnant dan breastfeed, barulah saya belajar minum susu Anmum. Itu pun kena campur dengan nestum. Saya nak hilangkan bau susu tu.

Sebelum ni, sejak pregnant hingga saya bersalin, badan Maria selalu rasa sakit-sakit. Sakit pinggang, sakit punggung, kaki cramp dan bermacam-macam sankit lagi. Pendek kata, nak bersalin posisi tidur pun sakit.

Kadang-kadang rasa macam nak nangis.

Ada kalanya, saya terpaksa kejutkan Azmi suruh urut bila kaki cramp malam-malam.

Saya rasa mungkin badan saya ni kekurangan kalsium.

Masa pregnant, saya ada ambil supplement kalsium biasa yang beli kat farmasi, tapi macam tak berkesan sangat.

Saya ceritakan pengalaman saya ini kepada biras saya, Nurul.

Kemudian Nurul berkongsi dengan saya pengalaman beliau menggunakan Milagro Coffee ini semasa mengandung dan bersalin.

Selepas bersalin anak kedua, saya mula amalkan Milagro coffee macam yang Nurul suruh. Milagro Coffee ni salah satu set dalam menjaga kesihatan.

Alhamdulillah, selepas saya amalakan Milagro Coffee ini, sakit-sakit dan lenguh-lenguh badan dah hilang. Subhanallah, Alhamdulillah!

Kenapalah masa pregnant dulu saya tak jumpa produk ni.

sekarang ni, badan pun rasa lebih segar dan ringan je bila bangun pagi. Syukur Alhamdulillah.

Bila saya start kerja, saya pun kongsilah dengan kawan-kawan saya di pejabat, terutamanya yang tengah pregnant dan breastfeed.

Rupa-rupanya ramai snagat kawan saya ada masalah yang serupa. Masa pregnant, mereka sakit pinggang, sakit punggung, kaki cramp, sakit gigi dan segala sakit lagilah.

Saya ceritalah pengalaman saya yang sama dengan mereka.

Rupa-rupanya, kaum ibu rasa sakit masa pregnant da menyusu sebab kekurangan kalsium. Banyak kalsium dalam badan ibu dah diserap oleh baby dalam kandungan dan jugak disalur kepada baby melalui susu.

 

Kalsium ni sangat penting terutamanya untuk ibu-ibu hamil dan menyusukan baby.

Jadi, kalau kalsium dalam badan ni tak ditambah balik setiap hari, sakit-sakit badan akan terus kekal walaupun lepas bersalin dan bila dah stop breatfeeding.

Sebab tu lah normal untuk para ibu ada masalah sakit gigi, sakit-sakit badan dan mudah dapat OSTEOPOROSIS (penyakit tulang rapuh).

Tulang yang sihat berbanding tulang yangd ah kena Osteoporosis. Sebab tu kita tengok ada nenek-nenek tua yang sehingga bongkok tiga. Inilah akibatnya kalau kita tak cukup keperluan kalsium setiap hari.

Tapi jangan risau, Milagro Coffee dah ada untuk menyelesaikan masalah ini.

KESAN TERBUKTI!!!

Alhamdulillah, ramai kawan-kawan saya di office yang dah cuba Milagro coffee ni.

Antaranya ada seorang kakak yang tengah pregnant 7 bulan lepas, lepas minum Milagro Coffee, terus dia rasa lebih bertenaga dan hilang sakit-sakit pinggang dan punggung.

Lagi seorang kawan saya pulak selalu sakit-sakit kaki dan lutut lepas bersalin. Sekarang sakit tu pun dah hilang lepas ambil Milagro Coffee.

Alhamdulillah, kesan yang cepat dan ketara. Seronok dapat bantu orang lain menjalani kehidupan dengan lebih sihat.

Milagro Coffee ni juga bagus untuk mengurangkan SEMBELIT, especially untuk ibu menyusu. Kalau ada masalah susu merundum masa datang period, Milagro Coffee pun dapat membantu meningkatkan penghasilan susu..

InsyaAllah, kiranya Milagro Coffee ni memang terbaiklah! A must item dalam setiap rumah.

Milagro Coffee ni pun bagus untuk LELAKI tau. Yelah, lelaki pun ada tulang juga kan.

Especially yang bekerja keras membanting tulang 4 kerat. Kalau tulang dah rapuh, macam mana nak bekerja untuk mencari rezeki yang halal kan…

Bagi anda yang dah ada masalah keletihan, sakit badan, lenguh, kejang, sakit lutut, sakit gigi, jangan tunggu lagi!! Dapatkan penyelesaian sebelum melarat yer.

Bagi anda yang masih sihat, terutamnya ibu hamil + menyusu, inilah masanya untuk kita menjaga kesihatan tulang kita yer. Semoga kita dapat menjalani kehidupan yang sihat dan sempurna sehingga ke hari tua. InsyaAllah.

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk dirumah?

Hubungi saya untuk :-

  1. FREE CONSULTANT
  2. AFFORDABLE PRICE and
  3. BUSINESS OPPORTUNITY WITH MILAGRO COFFEE

012 370 2676 (Call, Sms, Whatsapp)

 


About aqidaqila

Perniagaan ini diasaskan oleh Puan Salmah Binti Hayan. Beliau memulakan perniagaan ini secara kecil - kecilan sejak tujuh tahun lalu semasa masih bekerja. Memandangkan hasil jualan yang diperolehi sangat menggalakkan pada waktu itu, beliau tekad mengambil keputusan mengusahakan perniagaan ini secara serius dan sepenuh masa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *