KEKAL SIHAT DENGAN MILAGRO COFFEE

KEKAL SIHAT DENGAN MILAGRO COFFEE | MILAGRO COFFEE-KOPI ARABIKA , KOPI ROBUSTA… EMM..SEDAP EKK…

Terima kasih diatas penulisan blog anda : http://www.masturadin.com/2017/01/kekal-sihat-dengan-milagro-coffee-patawali.html 

Puan Salmah Hayan, Pengarah Urusan dari Aqid Aqila Resources Sdn Bhd merupakan pengasas Milagro Coffee…Tagline bagi Milagro Coffee ini adalah Mmm… Sedap Ek… Milagro Coffee adalah  kopi pra campur 7 dalam 1  yang dicampur dengan kopi arabika dan robusta yang berkualiti tinggi dan diperkayakan dengan beberapa ekstrak herba  khas seperti halia, lada hitam, rock salt dan yang paling utama Tinospora a.k.a Patawali a.k.a Akar Seruntun…

KHASIAT DAN KEBAIKAN MENGAMALKAN KEKAL SIHAT DENGAN MILAGRO COFFEE | MILAGRO COFFEE-KOPI ARABIKA , KOPI ROBUSTA

Milagro Coffee dapat mencegah dan mengawal:-

  • Penyakit Kencing Manis
  • Darah Tinggi
  • Sakit Sendi
  • Kanser
  • Cergas Badan
  • Bertenaga
  • Hilang Penyakit Gatal2
  • Keradangan
  • Alahan
  • Batuk
  • Demam Malaria
  • Menguatkan TENAGA BATIN
  • Awet Muda

Malah ia mengandungi khasiat serta:-

  •     ✔ Tinggi antioksidan
  •     ✔ Menguatkan saraf dan system  pertahanan tubuh badan
  •     ✔  Mengembalikan tenaga dengan segera

TESTIMONI MILAGRO COFFEE

Haritu MD bawak beberapa sachet balik rumah… lepastu masa kat ofis mak call bagitau nak  minum  Milagro Coffee ni…  masa tu dia tengah demam, selsema,  batuk… Esoknya dia cakap, lepas minum tu kahak dia keluar banyak… lega sikit  rasanya… MD dengar pun seronok… Alhamdulillah…

Tu kisah mak, MD pulak memang ade masalah sakit pinggang dan sendi-sendi… kadang tak tahan sakit tu sampai telan pain killer… Beberapa hari consume Milagro Coffee, baru terperasan yang sakit tu dah berkurangan… duduk lame depan PC pun takde dah lenguh pinggang… Alhamdulillah,serasi sangat dengan Milagro Coffee ni…

PELUANG MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN BERSAMA MILAGRO COFFEE

Ekonomi Malaysia tahun 2017 boleh dikatakan berada ditahap membimbangkan… So bagi korang yang ingin menambah pendapatan tambahan, Milagro Coffee membuka peluang kepada korang untuk menjadi sebahagian daripada keluarga mereka…Milagro Coffee juga mengalu-alukan pengedar-pengedar tunggal dari syarikat-syarikat atau individu untuk mendapatkan plan perniagaan yang sangat menarik. Apa tunggu lagi… Jangan lepaskan peluang ini…

HARGA

Setiap kotak Milagro Coffee yang mengandungi 20 sachet hanya berharga RM55 SAHAJA!!… Dengan khasiat yang banyak, maka harga ini sangat berbaloi hokay!… Jom kekal sihat dengan Milagro Coffee…

Bagi korang yang hendak  membuat tempahan atau menjana pendapatan bersama Milagro Coffee boleh hubungi :-

bisnes tanpa modal, milagro coffee dropship wanted

 

FACEBOOK 

MilagroCoffee | Penawar Kencing Manis

INSTAGRAM

@milagro_coffee

CONTACT NO

012 – 3702676 / 03 – 5021 7401

About aqidaqila

Perniagaan ini diasaskan oleh Puan Salmah Binti Hayan. Beliau memulakan perniagaan ini secara kecil - kecilan sejak tujuh tahun lalu semasa masih bekerja. Memandangkan hasil jualan yang diperolehi sangat menggalakkan pada waktu itu, beliau tekad mengambil keputusan mengusahakan perniagaan ini secara serius dan sepenuh masa.

View all posts by aqidaqila →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *