Merawat Senggugut Dengan Milagro

Merawat Senggugut Dengan Milagro – Senggugut merupakan sakit bulanan untuk gadis-gadis dan wanita di luar sana. Ramai yang datang bertanya kepada saya bagaimana Cara Hilangkan Senggugut.

 

Merawat Senggugut Dengan Milagro

Merawat Senggugut Dengan Milagro – Bila saya buat survey ke atas gadis-gadis dan wanita dalam media sosial, ramai yang ketawakan dan mengatakan saya ini Nak Jadi Pakar Sakit Puan ker??? Tak cukup dengan Pakar Diet? Hahaha. Saya cuma mampu tersenyum kerana apa yang dikongsikan ini adalah apa yang orang kerap tanya saya. Jadi tidak salah kan untuk saya perbaiki dan memberi semula tips kepada mereka yang mengalami Sakit Senggugut yang keterlaluan.

Senggugut atau nama saintifiknya dysmenorrhea ialah satu rasa tidak selesa atau sakit semasa kedatangan haid.

Antara simptom senggugut ialah kejang di bahagian bawah perut dan sakit belakang. Ada juga yang mengalami kesakitan yang teruk sehingga bergolek-golek.

Testimoni No.1

Salam, saya nak share kesan selepas saya ambil Milagro Coffee. Saya memang tiap-tiap bulan period mesti kena senggugut tapi lepas ambil Milagro Coffee selama sebulan alhamdulillah rasa sakit senggugut tu dah takde…sblum ni macam-macam ubat saya makan untuk hilangkan rasa sakit senggugut tapi tak pernah jumpa yang sesuai..Nasib baik jumpa Milagro Coffee..Memang terbaik!!!

Testimoni No.2

Saya pun minum Milagro Coffee untuk rawat senggugut dan PMS yang agak teruk. Alhamdulillah next month tu dah ada perubahan yang sangat ketara. Kesakitan boleh dikatakan berkurangan dalam 80%. Kalau tak, memang nak kena telan panadol je jawabnya.

Testimoni No.3

Rasa berbeza sangat bila consume Milagro secara konsisten. Badan dah tak rasa lesu, minda lebih fokus dan yang bestnya, time period pun dah tak rasa sakit senggugut lagi dah.

Testimoni No.4

Saya minum Milagro Coffee, Alhamdulillah darah dah tak banyak macam dulu dan tak berketul. Beza sangat-sangat.

Harga bagi setiap kotak : RM 55.00 Kotak

Sila hubungi saya untuk pendaftaran ahli dan pembelian produk Milagro Coffee. – 012 370 2676 Pn.Salmah.

About aqidaqila

Perniagaan ini diasaskan oleh Puan Salmah Binti Hayan. Beliau memulakan perniagaan ini secara kecil - kecilan sejak tujuh tahun lalu semasa masih bekerja. Memandangkan hasil jualan yang diperolehi sangat menggalakkan pada waktu itu, beliau tekad mengambil keputusan mengusahakan perniagaan ini secara serius dan sepenuh masa.

View all posts by aqidaqila →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *