MILAGRO COFFEE, KOPI PATAWALI DARI BIJI KOPI ARABIKA DAN ROBUSTA YANG PREMIUM

Kredit penulisan Milagro Coffee, Kopi Patawali Dari Biji Kopi Arabika dan Robusta Yang Premium : http://www.azlindaalin.com/2017/05/milagro-coffee-kopi-patawali-dari-biji-kopi-arabika.html| Mungkin ada yang kenal dengan MILAGRO COFFEE PATAWALI dan mungkin, ada yang belum pernah kenal MILAGRO COFFEE PATAWALI. MILAGRO COFFEE PATAWALI ini ialah kopi yang berasaskan herba ekstrak PATAWALI. Masih baru di pasaran, belum famous emes sangat macam KOPI TONGKAT ALI.  Tapi, MILAGRO COFFEE ini adalah kopi patawali nombor 1 di dunia dan nombor 1 di pasaran dalam Malaysia. Belum ada jenama lain yang tembusi pasaran kopi patawali.

"<yoastmark

Milagro Coffee, Kopi Patawali Dari Biji Kopi Arabika dan Robusta Yang Premium

 
Milagro Coffee, Kopi Patawali Dari Biji Kopi Arabika dan Robusta Yang Premium – Mummy yakin mak, nenek, atok, moyang dan keturunan atas-atasnya kenal dengan herba PATAWALI. Dan, Kopi patawali ni dah lama femes di kalangan orang dulu-dulu. Milagro Coffee, kopi patawali ini dari biji kopi yang bermutu tinggi. Iaitu gabungan biji kopi arabika dan robusta yang premium. Sebab tu, kalau rasa kopi ini rasanya tak sama macam kopi lain di pasaran.

Milagro Coffee, Kopi Patawali Dari Biji Kopi Arabika dan Robusta Yang Premium – DI JAMIN HALAL

 

"<yoastmark

 

Bila dah tahu Milagro Coffee, Kopi Patawali Dari Biji Kopi Arabika dan Robusta Yang Premium ini HALAL. Memang mummy bertambah yakin lah, uolllsss !
Tak perlu risau apa dah hehehe. Ye lah kan..sekarng macam-macam isu di pasaran.
Mummy memang minum kopi ni selalu. Sebab bagus untuk kesihatan mummy. Orang mengandung tak jadi masalah untuk minum kopi ni.

Nak beli di mana MILAGRO COFFEE PATAWALI?

Kalau korang nak beli Milagro Coffee, Kopi Patawali Dari Biji Kopi Arabika dan Robusta Yang Premium. Boleh beli online di  www.milagrocoffee.com.my  Atau BOLEH BELI dengan hubungi 012-3702676 http://wasap.my/0123702676 . Nak datang ke ofis pun boleh juga:
AQID AQILA RESOURCES SDN BHD.
B-1-19,  PERSIARAN PASAK BUMI
SPACE U8, SEKSYEN U8 BUKIT JELUTONG,
40150 SHAH ALAM
SELANGOR DARUL EHSAN
EMAIL : aqidaqilarsb@gmail.com

About aqidaqila

Perniagaan ini diasaskan oleh Puan Salmah Binti Hayan. Beliau memulakan perniagaan ini secara kecil - kecilan sejak tujuh tahun lalu semasa masih bekerja. Memandangkan hasil jualan yang diperolehi sangat menggalakkan pada waktu itu, beliau tekad mengambil keputusan mengusahakan perniagaan ini secara serius dan sepenuh masa.

View all posts by aqidaqila →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *