MILAGRO COFFEE KOPI PATAWALI : PENAWAR KENCING MANIS & DARAH TINGGI

MILAGRO COFFEE KOPI PATAWALI : PENAWAR KENCING MANIS & DARAH TINGGI – Orang kata.. herba Patawali ni pahit sangat bila dimakan begitu sahaja. Pahit yang berkhasiat lah. Tapi idok le teman nak minum/makan pahit-pahit ni. Mujur ada Milagro Coffeee, Kopi Patawali yang merupakan produk minuman kesihatan yang diadun dari herba patawali + biji kopi. Tak pahit, sedap dan penuh dengan khasiat! Milagro Coffee ni baru je keluar di pasaran Malaysia dan makin mendapat tempat di hati netizen.

 

MILAGRO COFFEE KOPI PATAWALI : PENAWAR KENCING MANIS & DARAH TINGGI

MILAGRO COFFEE KOPI PATAWALI : PENAWAR KENCING MANIS & DARAH TINGGI

Dari : http://www.sayidahnapisah.com/2017/02/milagro-coffee-patawali-penawar-kencing-dan-darah-tinggi.html

 

Milagro Coffee dibuat daripada pracampuran terbaik biji kopi Arabica dengan rasa yang lembut dan sensasi aromatiknya diadun bersama biji kopi Robusta yang mempunyai rasa pahit yang asli. Krimer yang halus dan gula yang dicampur dengan kuantiti herba Patawali, halia, lada hitam, dan garam gunung yang tepat menjanjikan keunikan rasa yang mengasyikkan.

 

Kajian Saintifik Patawali (Tinospora crispa) telah dijalankan di Fakulti Sains Kesihatan UiTM Puncak Alam. Hasil penyelidikan ini dikomersialkan bersama adunan herba terpilih menjadi minuman yang berkhasiat dan bermutu tinggi.

 

Manfaat Herba Patawali
+ tinggi antioksidan
+ meredakan keradangan
+ merendahkan risiko menghidapi kencing manis (jenis II)
+ merendahkan kandungan gula yang tinggi di dalam diabetes (jenis II)
+ memulihkan tenaga & meningkatkan kekuatan dalaman

Khasiat dan Kelebihan Milagro Coffee, Kopi Patawali

1. Milagro Coffee Patawali mencegah serta mengawal
+ kencing manis
+ darah tinggi
+ sakit sendi
+ anti kanser
+ keradangan
+ demam malaria
2. Tinggi antioksidan
3. Menguatkan saraf dan sistem pertahanan tubuh badan
4. Mengembalikan tenaga dengan segera
Bagi perempuan mengandung dan orang yang menghidap diabetes, boleh je minum Milagro Coffee ni. Minum la sebanyak mana pun tidak menjadi masalah. Kerana Milagro Coffee ini tiada kafein. Malah, membantu mengawal gula dalam darah. So, don’t worry.
Apa Lagi Kelebihan Milagro Coffee?
Milagro Coffee juga dapat membantu menyelesaikan:
+ masalah rabun dekat dan jauh
+ hampir buta akibat saraf
+ masalah rabun disebabkan kencing manis
+ menguatkan saraf mata yang lemah disebabkan oleh pembedahan dan laser
+ mencairkan selaput lendir (katarak) pada mata
+ masalah eye bag dan silau mata yang serius
Maklumat lanjut tentang Milagro Coffee:
Alamat HQ: No 6 Space U8 Persiaran Pasak Bumi Tamam Bukit Jelutong, Seksyen U8, Shah Alam 40150
No telefon: 0172008642

About aqidaqila

Perniagaan ini diasaskan oleh Puan Salmah Binti Hayan. Beliau memulakan perniagaan ini secara kecil - kecilan sejak tujuh tahun lalu semasa masih bekerja. Memandangkan hasil jualan yang diperolehi sangat menggalakkan pada waktu itu, beliau tekad mengambil keputusan mengusahakan perniagaan ini secara serius dan sepenuh masa.

View all posts by aqidaqila →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *