MILAGRO COFFEE KOPI PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGANDUNGI HERBA PATAWALI -TINOSPORA CRISPA (NATURAL INSULIN BOOSTER )

Kredit penulisan MILAGRO COFFEE  KOPI PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGANDUNGI HERBA PATAWALI -TINOSPORA CRISPA (Natural Insulin Booster ) : http://www.azlindaalin.com/2017/01/milagro-coffee-kopi-pertama-mengandungi-herba-patawali-natural-insulin-booster.html – Bercerita tentang kopi, mesti ada tanggapan yang menganggap bahawa semua kopi adalah sama. Sebenarnya TIDAK ye, seperti kopi yang sedang mummy cuba ini, MILAGRO COFFEE ini antara yangterbaik bagi mummy. Kenapa dan sebab apa mummy mengatakan MILAGRO COFFEE PATAWALI antara yang terbaik buat mummy? Jom kita berkenalan dengan MILAGRO COFFEE PATAWALI ini.

MILAGRO COFFEE  KOPI PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGANDUNGI HERBA PATAWALI -TINOSPORA CRISPA (Natural Insulin Booster ) – APA ITU MILAGRO COFFEE PATAWALI?

Betul ke MILAGRO COFFEE  KOPI PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGANDUNGI HERBA PATAWALI -TINOSPORA CRISPA (Natural Insulin Booster )?  Mungkin ada yang tak tahu lagi tentang kopi ini. Kopi ini merupakan kopi kesihatan. Satu-satunya produk kopi pracampur 7 dalam 1 yang dihasilkan dari campuran kopi Robusta-Arabica dari Brazil yang diperkaya dengan dengan herba terpilih Patawali, Ekstrak Halia dan Lada Hitam yang dapat mencegah dan mengawal penyakit diebetes dan mempertingkatkan daya ketahanan dalaman tubuh badan dengan izin-Nya.  Sebab tu di panggil MILAGRO COFFEE  KOPI PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGANDUNGI HERBA PATAWALI -TINOSPORA CRISPA (Natural Insulin Booster )

Minuman ini juga mengandungi Garam Bukit, Gula secukup rasa, Krimer Bukan Tenusu dan Kondisioner Makanan yang dibenarkan.

MILAGRO COFFEE juga tidak mengandungi kafein (dinyahkan menggunakan ekstrak halia) membuatkan ia sesuai untuk sesiapa yang selalu mengalami migrain (sakit kepala)
  
MILAGRO COFFEE  ini mengandungi HERBA PATAWALI -TINOSPORA CRISPA (Natural Insulin Booster )

MILAGRO antara minuman kopi pertama yang mengandungi insulin. Insulin semulajadi yang membantu cut off gula yang berlebihan dalam badan.

Ianya juga boleh menjadikan tubuh badan menjadi lebih cergas, bertenaga, hilang penyakit gatal-gatal, menguatkan tenaga batin, awet muda.

 

APA YANG MENARIK TENTANG MILAGRO COFFEE PATAWALI?

KEISTIMEWAAN PATAWALI

Keistimewaannya ialah kandungan Patawali atau nama saintifiknya Tinospora Crispa L. Miers., atau Tinospora Rumphii termasuk dalam kalangan tumbuhan Mensipermaceae iaitu sejenis tumbuhan yang menjalar. Ia juga dikenali dengan nama mengikut daerah seperti Akar Seruntun, Bratawali, Andawali, Brotowali, Putrawali atau daun Gadel.

Digunakan secara tradisional sejak berabad lamanya untuk merawat pelbagai penyakit terutamanya sakit perut, demam, tekanan darah tinggi, kencing manis, penyakit-penyakit kulit dan juga penyakit kelamin yang dikenali sebagai gonorhea.

ANTARA KHASIAT LAIN PATAWALI

Anti-Diabetes (Mencegah dan Merawat Kencing Manis)
Anti-Oxidant (Nyah Toksik)
Anti-Malaria (Mencegah dan Merawat Demam Malaria)
Anti-Inflammation ( Mencegah Keradangan)
Anti-Radical ( Mencegah Masalah Kulit)
Merawat Rheumatism (Sakit Sendi)
Mencegah Darah Tinggi
Menguatkan Saraf Dan Tubuh Badan
Menguatkan Tenaga Batin

SIAPA YANG BOLEH MENGAMBIL MILAGROMILAGRO COFFEE PATAWALI?
  • Lelaki dan Perempuan berumur 16 tahun ke atas . Budak sekolah juga di sarankan untuk menguatkan kecerdasan otak. Boleh kurangkan sedikit dos.
  • Ibu dalam pantang
  • Ibu mengandung
  • Penghidap diabetes
  •  Juga sesuai untuk yang hadapi masalah seperti darah tinggi, sakit sendi, kanser, keradangan, alahan, batuk dan juga malaria.

TESTIMONI MILAGRO COFFEE  PATAWALI

Alhamdulillah, mummy sendiri dah mencubanya. Dalam 2x pengambilannya dah nampak perubahan. Terutamanya, dari segi tenaga. Mampu tidur lewat. Tahu-tahu je lah kan perempuan mengandung ini. Badan mudah lesu. Tapi MILAGRO COFFEE ini, mampu mengembalikan tenaga mummy.

Apa rasa MILAGRO COFFEE PATAWALI ini ya? Ha..rasanya ada sedikit pahit. Kurang manis. Dah nama pun kopi kesihatan kan? Haruslah kurnag manis.

Testimoni lain pula…

Jom tukar kepada kopi kesihatan HARI INI !! Boleh dapati dengan harga RM55 SAHAJA!!
FACEBOOK
INSTAGRAM
Selain belian melalui online, boleh juga beli dengan agen dan stokis atau whatsapp 012 – 3702676

Syarikat ini juga, mengalu-alukan usahawan yang berminat untuk menjadi stokis atau agen.

Dengarnya, ada rewards umrah. Ini memang sangat menari

About aqidaqila

Perniagaan ini diasaskan oleh Puan Salmah Binti Hayan. Beliau memulakan perniagaan ini secara kecil - kecilan sejak tujuh tahun lalu semasa masih bekerja. Memandangkan hasil jualan yang diperolehi sangat menggalakkan pada waktu itu, beliau tekad mengambil keputusan mengusahakan perniagaan ini secara serius dan sepenuh masa.

View all posts by aqidaqila →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *