Testimoni Turunkan Darah Tinggi Dengan Milagro Coffee


Walaupun memang banyak testimoni dalam internet yang boleh didapati. Tapi kali ni saya tulis berdasarkan kepada pengalaman customer sendiri. Testimoni yang saya pernah tulis dulu adalah oleh sideline saya dan customer saya. Jadi memang boleh percaya jugak. 🙂 Cuma customer saya yang dulu memang ambil Milagro Coffee untuk ibu beliau yang mengalami darah tinggi, diabetes dan menyebabkan kelesuan.

Saya pernah ada seorang customer ni yang saya namakan sebagai Laila waktu saya mula berniaga Milagro Coffee dahulu.

Beliau menghidap darah tinggi (BP 200/170), ada fibroid, ada resdung. Katanya anak-anak beliau 7 orang pun tak cukup pertahanan badan, kebanyakan memang ada resdung dan kerap demam/selesema.

Apakah Darah Tinggi

Darah tinggimerupakan satu condition yang merbahaya, ia boleh membawa kepada pelbagai komplikasi sebagaimana berikut

  • Otak
  • Serangan Stroke/Angin Ahmar atau Stroke ringan dan sementara (Transient Ischaemic Attack)
  • Penyakit jantung seperti :
    – Coronary Heart Disease
    – Congestive Heart Failure
    – Left Ventricular Hypertrophy
  • Komplikasi pada mata
  • Perdarahan dan kerosakan kepada kawasan yang sensitif dalam mata
  • Keadaan yang dikenali sebagai Hypertensive Retinopathy
  • Komplikasi pada buah pinggang
  • Kegagalan fungsi buah pinggang (paras serum kreatinin tinggi,
    Microalbuminuria, Proteinuria).
  • Peripheral vascular disease seperti
    – Aneurysm
  • Kehilangan satu atau lebih denyut nadi

Testimoni Turunkan Darah Tinggi Dengan Milagro Coffee

Untuk Laila, mula-mula bukanlah nak treat sangat darah tinggi beliau, pada permulaan lebih kepada nak treat resdung beliau dan anak-anak. Untuk resdung beliau ambil Milagro Coffee. Semua ni beliau share bersama-sama anak-anak beliau. Disebabkan Laila ada darah tinggi, saya tak sarankan beliau ambil ubat hospital (kesan kepada buah pinggang).

Jadi beliau hanya ambil Milagro Coffee. Ini berlaku sejak hujung bulan Ogos 2014. Baru-baru ini beliau datang ke rumah lagi untuk ambil stok. Sempatlah sembang dengannya tanya khabar serba sedikit. Apa yang mengujakan saya sangat? Ya teruja sebab berjaya bantu beberapa orang lagi sihat. Kata beliau:

  1. Beliau checkup baru-baru ini menunjukkan BP beliau kini 130/70. Penurunan yang agak banyak sebenarnya. Lega saya dengar. Ubat doktor pun beliau kadang-kadang ambil je sekarang, skip yang banyak. Saya nasihatkan beliau rujuk dengan doktor jika boleh proceed dengan Milagro Coffee tanpa ubat.
  2. Resdung – beliau tak perlu lagi ambil ubat untuk resdung, tiada lagi bersin-bersin di pagi hari. Ini sama dengan anak-anak beliau. Semua yang menghidap resdung pun dah tiada simptom resdung sekarang.
  3. Fibroid – beliau ada fibroid dan memang selalu sakit di ari-ari. Baru-baru ini beliau beritahu sakit dah kurang.

Tengoklah dengan jelas testimoni di atas. Sebagaimana saya yakin dengan Milagro Coffee, sebagaimana itu saya sentiasa berharap ia juga dapat membantu anda dengan kesihatan yang lebih baik.

Cara Turunkan Darah Tinggi Dengan Milagro Coffee

Untuk kes darah tinggi, Milagro Coffee memang pilihan terbaik.

Milagro Coffee
Milagro Coffee 7 dalam 1 kopi pra-campuran yang dicampur dengan kualiti yang tinggi daripada kopi arabika dan robusta dan dipertingkatkan dengan beberapa ekstrak herba khas seperti Tinospora Crispa, Halia, lada Hitam dan Rock Salt. Hasil daripada gabungan herba ini mampu merawat pelbagai penyakit dan juga boleh meningkatkan sistem imun kita.

Herba utama yang digunakan dalam Milagro Coffee adalah Tinospora Crispa. Tinospora Crispa merupakan tumbuhan jenis mendaki dan berada dalam tumbuhan keluarga Menispermaceae. Ia juga dikenali dengan pelbagai nama vernakular seperti “Patawali” atau “Akar Seruntun” kepada orang Melayu (Malaysia). Ia boleh didapati di bahagian barat daya China ke Asia Tenggara termasuk India, Indonesia, Filipina dan Malaysia.

Tinospora Crispa telah digunakan oleh ramai pengamal tradisional untuk pelbagai rawatan seperti demam, tekanan darah tinggi, luka, cacing usus, jangkitan kulit, dan juga hiperglisemia. Selain daripada itu, Tinospora Crispa juga digunakan dalam merawat kencing manis dalam bentuk ekstrak akueus disebabkan oleh kesan hipoglisemik yang boleh mengurangkan paras glukosa darah.

Bertindak Sekarang Sebelum Terlambat, Saya Nak Turunkan Darah Tinggi Dengan Milagro Coffee!

Untuk program turunkan darah tinggi, anda boleh ambil Milagro Coffee. Dijamin puas hati.

Saya ada kawan yang memang selalu tinggi BP beliau, tapi beliau keberatan nak cuba suplemen, beliau lebih percayakan herba. Tak apalah itu pilihan beliau. Tapi saya lihat tahap kesihatan beliau tidak semakin baik, malah baru-baru ini beliau dikejarkan ke hospital selama seminggu disebabkan darah tinggi, kali ini menyebabkan lidah beliau sedikit kelu. Dah ada simptom minor strok.

Kami yang mendengar memang risau, tetapi jika anda positif dan rela dibantu, kami boleh bantu anda. InsyaAllah untuk kesihatan lebih baik.

Jaminan Kami

Milagro Coffee merupakan produk semulajadi yang diyakini :

  1. Bersih
  2. Semulajadi
  3. Berkesan

Mengapa Kami?

Kami merupakan pengedar Milagro Coffee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan suplemen  dan konsultansi percuma berkaitan produk Milagro Coffee untuk anda.

Penghantaran

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Shah Alam, dan Damansara. Pos juga akan diatur samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express, CityLink atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB. 

Saya Nak Beli Milagro Coffee!

Untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :012 370 2676

 


About aqidaqila

Perniagaan ini diasaskan oleh Puan Salmah Binti Hayan. Beliau memulakan perniagaan ini secara kecil - kecilan sejak tujuh tahun lalu semasa masih bekerja. Memandangkan hasil jualan yang diperolehi sangat menggalakkan pada waktu itu, beliau tekad mengambil keputusan mengusahakan perniagaan ini secara serius dan sepenuh masa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *